• отлична функционалност
  • изчистен дизайн
  • възвръщаемост на инвестицията

Защо имаш нужда от уебсайт?

Уебсайтът представя същността на твоя бизнес в интернет. Притежаването на уебсайт е абсолютно задължително за всеки съвременен бизнес, защото той предоставя на клиентите цялата информация, от която се нуждаят, за да извършат покупка при теб. В него можеш да осигуриш подробно описание на продуктите/услугите, които предлагаш, да приложиш ценоразпис (ако прецениш), да оставиш телефон и адрес за контакти. Цялата тази информация улеснява настоящите и потенциалните ти клиенти. Във време, в което технологиите се развиват постоянно, всеки търси начин да спести време и лесно да намери това, което търси. Все повече хора от всички възрасти ползват онлайн търсачките, когато имат нужда от нещо. Би било хубаво в тях да намират твоя бизнес, нали?

Безплатна консултация

Ако все още се колебаеш можеш да се възползваш от БЕЗПЛАТНА консултация – свържи се с мен и ще се разберем за удобен час, в който да поговорим за твоя бизнес и за възможностите пред него. Ще ти разкажа повече за маркетинга в интернет, как работи и какви са предимствата му. Ще изготвя индивидуална стратегия за теб.

Как ще изглежда твоят уебсайт?

Твоят уебсайт ще бъде изграден в платформата WordPress – по този начин можеш да го запазиш дори и да предпочетеш вече да не работиш с мен. Уебсайтовете с авторски код са трудни за поддръжка, защото може да ги поддържа само програмистът, който ги е създал. Ако поради някаква причина той откаже да въведе новости по сайта или пък работи непрофесионално и не спазва срокове, няма с кого да го смениш. Уебсайтът в WordPress ти дава свобода да работиш с когото пожелаеш и след изграждането на сайта.
Относно дизайна уебсайтът може да бъде направен точно както си го представяш! Дори да нямаш идея как да изглежда, не се притеснявай! Аз ще те насоча към най-добрия вариант предвид сферата на дейност и целите на уебсайта. Заедно ще изберем информацията, която да съдържа. И най-важното – сайт с простичък дизайн и лесен за ориентиране постига много по-добри резултати от претрупан и блестящ такъв!

Каква е цената?

Цената на един уебсайт много зависи от желаната функционалност. Ако искаш да получиш конкретна оферта, можеш да попълниш следната форма и след като прочета информацията, ще ти върна отговор с ценова оферта. Този вариант е по-изгоден и за теб, тъй като ще платиш само това, от което имаш нужда, без да заплащаш пакет, който няма да ползваш.

Пример за ползата от уебсайт

Ще ти дам пример. Нека си представим, че си собственик на масажно студио в Младост. В същия квартал има жена, която се нуждае от масаж. Да приемем дори, че тя знае къде се намира твоето масажно студио. Иска да си запише час, но няма телефонния номер. Жената трябва да отиде до студиото, за да си избере желаната терапия и да си запише час. Трябва да вземе и брошура, която да държи някъде вкъщи за евентуално следващо посещение, след това да се прибере. В уречения ден жената трябва да измине разстоянието до студиото отново, за да се възползва от масажа си.
А сега помисли колко по-лесен ще бъде този процес, ако твоето масажно студио има уебсайт. В автобуса след работа или в обедната почивка същата тази жена ще влезе в твоя уебсайт и ще прочете списъка с предлагани процедури. След това ще се обади на посочения номер и ще си запази час. Всичко това в рамките на не повече от 10 минути. В сайта можеш да добавиш карта с местоположението на студиото, промоционални терапии, работно време, дори възможност за онлайн запазване на часове. Имаш неограничени възможности. Точно това улесняване и грижа за потребителя ще ти даде преднина пред конкуренцията!

За връзка с мен

За конкретна ценова оферта, както и за безплатна консултация, можеш да се свържеш с мен на посочените контакти.