Здравей!

Казвам се Добромира Щерева и съм маркетинг консултант на свободна практика. Това, към което се стремя, е да направя осезаема промяна в бизнеса на всеки от хората, с които работя. Вярвам, че добре изградените маркетингови стратегии могат да бъдат разликата между потъващ и преуспяващ бизнес. Дай ми шанс да ти го докажа!

Защо избрах маркетинг?

Идеята да се занимавам с маркетинг се роди спонтанно. Видях обява за курс по онлайн маркетинг, програмата ми се видя интересна и реших да се запиша. Направих първия си проект, който стана много успешен. След него последва и втори, трети. Завърших магистратура и започнах работа в сферата на маркетинга, за да натрупам още повече опит. Успехите на клиентите, с които работя, усещам като лични. Обичам предизвикателствата и бих искала да консултирам лица и фирми с най-различна дейност. Работя в екип с опитни и всеотдайни фрийлансъри, за да гарантирам висококачествено изпълнение на маркетинговите услуги.

Избирайки да работиш с мен ще получиш лично отношение и обвързаност с проекта, което е предпоставка за постигане на много добри резултати. Мога да предложа конкурентни цени, в които не се включват типичните фирмени разходи за наем на офис, оборудване и сметки – едно от предимствата на работата с фрийлансър.

Виж с какво онлайн маркетинга може да помогне на бизнеса ти ТУК или се свържи с мен, за да вземеш своята безплатна консултация, да ми разкажеш повече за твоя бизнес и да получиш стратегия, изработена специално за теб.

Сертификати