Защо един бизнес трябва да присъства в социалните мрежи?

Социалните мрежи са платформи, в които хората общуват със своите роднини, близки и приятели чрез съобщения, снимки, видеоклипове. Може би си мислиш, че бизнесът няма място в тях? НАПРОТИВ!

Социалните мрежи са изключително подходящо място за представяне на твоя бизнес, защото там той ще стане достъпен за милиони потребители. Фирмените профили са полезни за поддържане на връзка с клиента – можеш да го уведомиш за промоция, нов продукт, да пуснеш рекламно съобщение. Комуникацията се осъществява много бързо и затова все повече бизнеси изграждат своите профили във всички социални мрежи.

Замисли се за всички известни марки в България и провери – всички те имат отлично присъствие в социалните мрежи. Едва ли е случайност, нали?

Какви са предимствата на социалните мрежи?

• В тях има милиони активни потребители, които виждат твоите реклами и се превръщат в твои потенциални клиенти
• Можеш да измериш до колко човека е достигнало съобщението ти, което не е опция при алтернативни видове реклама
• Комуникираш ежедневно с твоите клиенти (които са твоят източник на доходи)
• Получаваш обратна връзка от клиентите ти в най-различни форми

Какво представлява услугата?

Услугата включва изграждане на профил в избрана социална мрежа, публикуване на съдържание според сферата на дейност с цел популяризиране на бизнеса, комуникация с клиентите, намиране на нови и изграждане на връзка с настоящите клиенти.

Защо имаш нужда от специалист, който да поддържа профилите ти?

Може би вече съм успяла да те убедя, че имаш нужда от присъствие в социалните мрежи. Сега възниква дилемата дали да се опиташ да направиш всичко сам или да потърсиш помощ от специалист. Ще те посъветвам да работиш с мен, защото:

• Често ще имаш друга, по-наложителна работа и няма да ти остава време за публикуване в социалните мрежи. Пренебрегвайки тази задача, никога няма да можеш да усетиш истинската им сила и да се възползваш от предимствата, които ти дават.
• Дори да имаш личен профил и да си активен, това не означава, че ще можеш да се справиш с поддръжката на фирмен профил. Социалните мрежи си имат свои алгоритми и функции, които остават скрити за обикновения потребител.
• Изготвянето на атрактивно съдържание и рекламни послания не е лесна работа и не се отдава на всеки. Също така отнема и доста време.

Каква е цената?

Цената на услугата зависи от това дали бизнесът има съществуващ профил или той ще се изгражда изцяло, дали сферата на дейност изисква по-висока или по-ниска активност, колко са феновете на страницата и др. Офертите се изготвят индивидуално, според нуждите на всеки бизнес.

Можеш да се свържеш с мен по телефона или като попълниш формата за контакт. Възползвай се от БЕЗПЛАТНА консултация, на която да поговорим за твоя бизнес, присъствието му в социалните мрежи и очакваните резултати!