Какво представлява SEO?

SEO означава оптимизация за търсещи машини. Това са техники, които помагат на твоя сайт/магазин да се появява на предни позиции в търсачките.

Защо ти е необходимо SEO?

Не е достатъчно само да имаш изработен уебсайт/блог/онлайн магазин. Ако интернет потребителите не достигат до него, все едно той не съществува и инвестицията, която си направил, за да го създадеш, се оказва излишна. За да си конкурентен, твоят уебсайт трябва да се показва на първа страница в търсачките по ключови думи за твоя бранш. В противен случай потребителите така и няма да стигнат до него, а ще поръчат от конкуренцията.

Все повече стоки и услуги се търсят в интернет и добре позициониран сайт/магазин може да увеличи значително печалбата на бизнеса. Макар и изоставаща, България също следва глобалните тенденции и постепенно все повече собственици на бизнес ще осъзнаят, че най-доброто място за комуникация с клиентите им е онлайн.

Каква е цената?

Цената за SEO варира според броя ключови думи за класиране на сайта, както и според конкуренцията за тези ключови думи. Възползвай се от безплатна консултация, на която да поговорим за твоя бизнес, да определим ключовите думи и съответно – ценовата оферта за SEO.

Пример за необходимостта от SEO

Нека за момент си представим, че си собственик на сладкарница. Предлагаш страхотно кафе и торти на място и по поръчка за рождени дни. Аз обичам да търся в интернет всичко, от което имам нужда. За рожден ден на дъщеря ми искам да поръчам торта с Мини Маус и съм готова да я купя и от другия край на София, стига да е хубава. Ти предлагаш точно това, което търся аз. Само че когато изписвам “детска торта по поръчка”, в резултатите на първа страница ми излизат 10 сладкарници, а твоята не е сред тях. Отварям първия уебсайт, не ми харесва как изглеждат тортите. Отварям втория, доволна съм, но решавам за сравнение да видя и третия. Отварям третия, сравнявам, връщам се на втория и поръчвам. Твоите торти са най-красиви и с най-ниски цени, но твоят сайт излиза чак на 4-та страница, а аз не успях да стигна до там.

За контакт с мен

При добра оптимизация за търсачки, твоят сайт или магазин ще излиза сред първите резултати и това ще му даде страхотно предимство пред конкуренцията.

Свържи се с мен ТУК и направи първата крачка към доброто си класиране и връзката с нови клиенти!