Какви са предимствата на онлайн рекламата?

Към момента онлайн рекламата (в различните си разновидности) е изключително ефективен инструмент за повишаване на продажбите. Със сигурност част от конкурентите ти я използват активно, а е въпрос на време и останалите да се “светнат” за ползите от нея. Технологиите напредват с огромна скорост и тенденцията е към ориентиране на бизнесите към функциониране чрез Интернет. Колкото повече отлагаш изграждането на добро присъствие твоя бизнес в мрежата, рискуваш да изостанеш зад конкуренцията. Рекламата в Интернет има много предимства пред всички други канали:

  • Цената е в пъти по-ниска от алтернатива като телевизионна и радио реклама
  • Получаваш подробна статистика за хората, до които е достигнала рекламата ти – техният пол, възраст, интереси, местоживеене и т.н. (това е невъзможно при реклами в печатни издания, телевизия, радио и др.)
  • Рекламираш точно там, където са твоите потенциални клиенти, а именно – в Интернет. В днешно време почти всеки активно ползва Интернет в ежедневието си, а много професии са свързани с целодневната му употреба.
  • Лесно можеш да измериш кой вид реклама работи най-добре за твоят бизнес и да съсредоточиш усилията си там, където ще постигнеш най-добри резултати. Имаш достъп до статистика откъде идват продажбите ти.

Ако не се чувстваш убеден, че онлайн рекламата е необходима, запази своята БЕЗПЛАТНА консултация. Ще поговорим конкретно за твоя бизнес и най-добрите начини за реклама.

Къде в Интернет да рекламираш?

Най-популярните места за реклама в Интернет са Facebook и Google. И има причина за това. Facebook се радва на огромна популярност сред хора от всякакви възрасти. Помисли си… сред твоите познати – колко имат профил във Facebook? И колко нямат? Вече си отговори на въпроса защо рекламата там е толкова ефективна и необходима за всеки бизнес, който иска да се развива. Google е мястото, където всеки търси необходимата информация. И е изключително важно, когато някой търси информация, свързана с твоя бизнес, да попадне на твоята фирма, а не на конкурента. Рекламата в Google поставя твоя уебсайт на първо място в търсачката и по този начин получаваш голям брой потенциални клиенти от най-добрия вид, а именно – такива, които се интересуват от бизнеса ти и целенасочено търсят информация, свързана с него. Възползвай се от БЕЗПЛАТНА консултация, на която да поговорим за твоя бизнес, рекламата му в Интернет и очакваните резултати! Можеш да се свържеш с мен и на посочените контакти.

Не се колебай и направи промяната за своя бизнес днес!